TOP

Geen activiteiten meer!

Dag KSA’ers en ouders,

jammer genoeg is het voor dit jaar afgelopen :( . We willen jullie alvast bedanken om iedere activiteit zo massaal af te komen en er keer op keer een geslaagde zaterdagmiddag van te maken. Natuurlijk komt er nog een schitterend kamp aan! Indien uw zoon graag zou meegaan en nog niet is ingeschreven, gelieve dan contact op te nemen met iemand van de leiders. Vergeet zeker ook niet de Likkepot 11-12-13 augustus, meer info volgt nog!

Wij, de leiders, hebben zeker en vast genoten van dit fameuze jaar, hopelijk jullie kapoenen ook!

Vele KSA-groeten en vergeet niet jullie best te doen op school!
Het leidingsteam

Lennert, Mathijs, Job, Jona, Willem, Mathys, Alexander, Stan, Ferre, Jolan, Tuur, Robbe, Seppe, Briek, Vic en Benoit

Comments are closed.